Főoldal
Fűtőberendezések
Klímaberendezések
Állóhelyzeti fülkehűtés
Hűtőautó, raktérhűtés
Sebváltózár
Galéria
GYIK
Árajánlat
Elérhetőség

 

BUSZOKHOZ

 

 

Kisebb légterű 15-25 személyes buszokba általában elegendő egy levegős állófűtés, melyet az emelt padlózat, vagy az ülés alá szerelünk be, megfelelő burkolattal. A készülék többféle teljesítményű típusban kapható, a jármű szigetelése, és az ajtók nyitásának ideje határozza meg a választást.

A fűtőlevegőt szigetelt csöveken, elosztókon, és állítható kifúvókon át vezetjük az utastérbe. Takarékosságból meg lehet oldani a fűtést kizárólag radiátorokkal is, amelyek így a motor melegét hasznosítják. Azonban, a radiátorokkal való fűtés túl sok hőt von el, ezért Webasto vizes készülék beszerelése szükséges. Állófűtés nélkül a járműmotor hőmérséklete az üzemi hőfok alá süllyed, ami a motornak igen káros. A vizes állófűtés a motor előmelegítésére, és az utastér fűtésére alkalmas, akár menet közben is.
Vállaljuk buszok teljes fűtőrendszerének kialakítását levegőelvezetéssel, vagy vizes rendszernél a radiátorokkal, és Webasto készülékkel felszerelést kompletten.


Air Top 5500EVO vagy Air Top 3900EVO nagyteljesítményű (5,5kW-3,9kW) levegőskészülék, 20-25 fős buszokhoz, illetve teherautók raktér fűtésére.
Air Top 5500EVO vagy Air Top 3900EVO nagyteljesítményű (5,5kW-3,9kW) levegőskészülék, 20-25 fős buszokhoz,

illetve teherautók raktér fűtésére.


Thermo 230 vizes készülék