Főoldal
Fűtőberendezések
Klímaberendezések
Állóhelyzeti fülkehűtés
Hűtőautó, raktérhűtés
Sebváltózár
Galéria
GYIK
Árajánlat
Elérhetőség

JAVÍTÁS, ALKATRÉSZ ELLÁTÁS, DIAGNOSZTIKAAz állófűtések típusválasztéka folyamatosan megújul, és ezzel állandóan lépést kell tartanunk. Egy korszerű, elektronikus vezérlőegységgel készült állófűtést nem lehet, nem szabad „barkácsolni”! A Webasto és Eberspächer készülékek minden változatához rendelkezünk számítógépes diagnosztikai készülékekkel. Valamint a VW csoport gyárilag szerelt fűtőkészülékeihez alkalmas VAG-COM diagnosztikai készülékkel is.

Ezekkel a hibákat hamar behatároljuk. Üzemelés közben a mért adatokból következtethetünk a készülék állapotára. Lekérdezhető a hibatároló, és a készülék üzemóráit minden üzemállapotban mérni lehet.

GYIK Miért válasszon minket?

Az évek folyamán kialakult tapasztalat szerint olyan raktárkészletet tartunk fenn, amellyel az állófűtés javítások zavartalanul elvégezhetők. A fűtőkészülék javításához nálunk nincs szükség a jármű több napos leállítására! A legtöbb típust úgy is tudjuk javítani, hogy a kiszerelés után hozzánk szállítják, de egyes CAN-bus vezérléses, gyárilag szerelt készüléket csakis a járművel együtt lehetséges kipróbálni.

Az állófűtések karbantartása az évi egyszeri átvizsgálásból áll, mivel (megfelelő üzemanyag használata esetén) égésterében nem gyűlik korom, mondhatni „öntisztuló”, csak a rendszer átvizsgálása szükséges. Ezt kb 1 óra alatt elvégezzük, a nálunk újonnan beszerelt állófűtéseknél ez ingyenes. A Webasto állófűtések saját tapasztalat szerint (üzemanyag kéntartalomtól függően) 3000-4000 üzemóra után igényelnek égéstér felújítást.

Személygépkocsiknál naponta kb. 2x30 percet számolva ez több mint tíz év is lehet!